inr-top-img.png

F.A.Q.

Må jeg være i god form?
Nei, Marka24 er for alle. Marka24 er delt inn i forskjellige klasser. Hardhausklassen er klassen for de som er i god form og ønsker å teste sine grenser. Tur, bedrift og familieklassen er klasser for de som ikke nødvendigvis ønsker å stekke grensene sine maksimalt fysisk. Dette er klasser for de som ønsker en uforglemmelig opplevelse i Nordmarka.

Må man gå i 24 timer?
Nei, man må ikke gå i 24 timer. Eneste krav er at man kommer i mål innen det har gått 24 timer. Hvis man kommer for sent i mål vil man blir fratatt poeng etter hvor lenge etter tidsfristen man kommer i mål.

Er det lov til å sykle?
Nei det er ikke lov til å bruke noen som helst form for fremkomstmiddel. Dette løpet skal gjennomføres på beina. Brudd på dette medfører diskvalifikasjon.

Vil det være servering underveis?
Det vil ikke være servering underveis. Det du trenger av mat til turen må du bære med deg. Det vil være mulighet for å kjøpe mat og drikke på de bemannede hyttene i marka.

Er det lov å tenne bål?
Det er ikke lov til å tenne bål i nordmarka mellom 15. April og 15. September. Det vil være godkjente bålplasser fordelt rundt i marka. Se kart for detaljert plassering. Primus, propanapparat samt grill på ben eller oppbygd på fundament av stein, kan benyttes hele året. Forutsetningen er at det utvises forsiktighet, og at grillkullet slokkes når man forlater stedet. Det anbefales å lese Friluftsetatens plakater på informasjonstavlene ved innfalsportene til Oslo kommunes skoger.

Er det mulig å ha med seg hund?
Ja, det er fullt mulig å ha med seg hund på dette løpet. Det er båndtvang i hele nordmarka under løpet. Husk å ta opp ekskrementer i skogen.

Kan fysisk utviklingshemmede delta?
Ja, selvfølgelig kan fysisk utviklingshemmede delta i Marka24. I nordmarka er det et stort og omfattende veinett, hvor det er fullt mulig å benytte rullestol. 

inr-bot-img.png

Annonsør?