Den norske turistforeningen
inr-top-img.png

Nyhetsbrev Marka24 – November 2016

Del på Facebook
11-12-2015
inr-banner.png

Vinteren står snart for døren, og det nærmer seg skisesong i Marka.
For vår del innebærer vinteren planlegging og forberedelser til neste års Marka24.

Vi hadde et fantastisk døgn i marka 19.-20. Juni i år med strålende vær og optimale forhold. Med ca. 800 påmeldte deltagere var det bra stemning i startområdet og mange blide deltagere ute på stiene

Vi vet at det for veldig mange er nettopp rammen på konkurransen som er det spennende med 24 timer i marka og utfordringene med å gå og manøvrere gjennom kvelden og natten. De magiske morgentimene med soloppgang og morgendugg i gresset som sakte fjerner fokuset fra slitne kropper og sviktende motivasjon, og varsler om målgangen som nærmer seg og følelsen av å ha gjennomført Norges råeste og vakreste tur-konkurranse.
For andre kan et døgn i marka virke skremmende, og vi ønsker å introdusere opplevelsen for flest mulig. Vi har derfor åpnet opp for et 12 timers alternativ.

MARKA12 – Nyhet i 2016!
Marka12 er et godt alternativ til de som ikke har deltatt før og synes 24 timer høres lenge ut, eller for tidligere deltagere som synes et døgn ble for mye.
Starten går felles med Marka24, men man må være i mål innen 12 timer for å unngå poengtrekk. Postene og poeng pr. post blir lik som Marka24, men vi justerer plasseringen av enkelte poster for å tilpasse til begge distanser.
Det blir selvsagt egen premiering for pallplassering i klassene.

PÅMELDINGEN ER NÅ ÅPEN FOR MARKA24 OG MARKA12
For 2016 vil det være nye priser:

11.11.15 – 15.12.15: 540,- pr. deltager og 860,- for familie
Fra 15.12.15: 605,- pr. deltager og 960,- for familie

Vi trenger enda flere deltagere, og som tidligere deltager er du også vår viktigste ambassadør, og vi håper du kan være med å bidra til å løfte arrangementet til nye høyder. Ta med venner, kollegaer og bekjente og fortell hva Marka24 egentlig går ut på.

MARKA24/ MARKA12 2016
Vi har flere spennende nyheter på gang, og det blir selvfølgelig noen nye poster man kan bryne seg på. Postene blir lagt ut så snart alle er klarert, testet og godkjent av grunneiere. Vanligvis vil dette bli i mars/april.

Deltager t-skjortene våre er populære, og det har vært vanskelig å planlegge riktig volum. Vi har derfor endret rutinene slik at deltager t-skjorter nå bestilles ved påmelding og utleveres sammen med startnummeret. Meld deg på og bestill i tide for å være sikker på å få t-skjorten før start.

Vi skal benytte en ny og forbedret versjon av GPS – tracking, som gjør at det blir enklere å følge deltagerne underveis og hente ut tall og statistikk i etterkant.

DNT Oslo og Omegns hytter vil som alltid være åpne og tilgjengelig for de som ønsker å hvile litt eller få seg noen timers søvn underveis.

Vi gleder oss til å se deg på Sognsvann til sommeren!

Hilsen oss i Marka24

Del på Facebook
inr-bot-img.png
Sponsorer

Annonsør?