Den norske turistforeningen
inr-top-img.png

Premier

Del på Facebook

Hovedpremien i Marka24 er sponset av Topp Afrika.

Vinnerlaget blir premiert med en topptur til Afrikas høyeste fjell, Mt. Kilimanjaro. Det laget som får flest poeng i løpet av 24 timer er det laget står igjen som vinnere av Marka24 2011, uavhengig av klasse. Hovedpremien har en verdi på NOK 22 500,- per deltaker.

Premien inkluderer:

Premien inkluderer ikke drikkevarer, visum, tips og andre utgifter av privat karakter.

Premier i de ulike klassene:

Hardhausen, Bedriftsklassen, Turklassen & Familieklassen

1.Premie – Vinnerlaget i klassen vinner en flott Talus 35 tursekk fra Berghaus.

Talus 35 er en perfekt tursekk som er spekket med tekniske detaljer som bla. Fusion Pro Verteflex backsystem som sikrer en perfekt passform med fleksibilitet i bevegelsene. Skulderstroppene er ergonomisk riktig i forhold til kroppen og hoftebelte er lett å ta på og av.

Talus 35 er kompatibelt med hydration system og har stropper som gjør at du kan komprimere sekken slik at den sitter godt på ryggen.

2.Premie – Det laget som kommer på nest høyeste nivå vinner flotte Anaconda tursko fra Viking Sko.

Anaconda er en avansert trekking sko med GORE-TEX® membran, og Boa Lacing System. Boa Lacing System gjør skoene lette og ta av og på. Skoen ”snøres” på ved hjelp av et lite hjul – ingen lisser henger i veien. Systemet muliggjør fininnstilt justering som gir en perfekt passform. Skoen har nordisk lest, slitesterke materialer som tåler store påkjenninger. ”Anaconda” har Vikings egenutviklede UGC såle, (Ultimate Grip Concept). UGC sålen er produsert i myk naturgummi-blanding og med et grovskåret mønster som sikrer godt grep i ulent terreng. Skoen har en innleggsåle laget av flere myke lag for ekstra demping. Sålens overflate er behandlet med neo-bamwixlag som har antibakterielle egenskaper. Andaconda blir brukt av deltagere på 71g Nord.

Finnes i størrelsen 36-47.

inr-bot-img.png
Sponsorer

Annonsør?