Den norske turistforeningen
inr-top-img.png

Sponsorer

Del på Facebook
05-05-2011

Arrangører:

DNT Oslo og Omegn

DNT Oslo og Omegn er den største medlemsforeningen i Den Norske Turistforening med over 74 000 medlemmer. DNT Oslo og Omegn driver 84 hytter i fjellet, hvorav 18 er betjente. DNT Oslo driver også 18 ubetjente, én betjent hytte og et anlegg for Barnas Turlag i Oslomarka. DNT Oslo og Omegn ble stiftet i 1868 og har siden den gang lagt forholdene til rette for at flest mulig skal få gode naturopplevelser gjennom fotturer og skiturer i skog og fjell. Dette gjøres gjennom merking og vedlikehold av rutenettet, organisering av fellesturer og arbeid for vern av friluftsområder.

Les siste magasin online her

www.dntoslo.no

Parrot AS

HVITSERK – Sponsor og premieleverandør:

Marka24 er stolt av å presentere Hvitserk som ny sponsor og premieleverandør til Marka24. Hvitserk tilbyr spennende reiser og opplevelser over store deler av kloden. De tilbyr fantastiske reiser til steder som Amazonas, Kilimanjaro, Nepal og Sydpolen til eventyrlystne og turglade folk, og er derfor en naturlig partner for Marka 24. Vi er veldig glade for å få de med på laget.
Hvitserk kommer til å være tilstede under arrangementet og vil løfte opplevelsen for deltagerne underveis på noen av postene.

Hvitserk leverer også en reisepremie til deltagene i årets Marka24. Vi vil om kort tid presentere reisemålet og hva som skal til for å vinne. Vi kan uansett røpe at dette er en premie som alle lag har en mulighet for å vinne, og at vinnerlaget vil få en opplevelse de sent vil glemme.

OM HVITSERK:

Hvitserk er Norges største arrangør av ekspedisjoner og eventyrreiser. Hvitserk var vikingenes navn på Grønlands høyeste fjell. Da vikingene seilte fra Island og vestover, var det hvite, snøkledde fjellet på østkysten av Grønland et viktig landemerke. På samme måte som Hvitserk for 1000 år siden var et «fyrtårn» for oppdagerne som dro i vesterled, skal Hvitserk i dag være et «fyrtårn» for mennesker med eventyrlyst og reisedrømmer.

Grunneier:

Løvenskiold

Marka 24 hadde ikke vært mulig uten velvilje fra blandt annet grunneierne i Nordmarka. Løvenskiold som den desidert største grunneieren sender en spesiell oppfordring
til alle deltakere om å vise hensyn til andre turgåere, natur og dyreliv.

Løvenskiold sine prinsipper: Friluftslivets interesser er en viktig premiss for forvaltningen av Nordmarka. Bærekraftig forvaltning og høyt skogfaglig nivå er en forutsetning for skogbruk med en livssyklus på 80 år. I Løvenskiold-Vækerø legger vi vekt på at fiskevann og viltbestand skal forvaltes aktivt, at markaplassene skal bevares som intakte, opprinnelige og velholdte, og at skogsveiene kun skal være tilgjengelige med bil for skognæringen og bosatte i marka. Vi respekterer og følger gjeldende retningslinjer for bygging i marka

www.lovenskiold.no

inr-bot-img.png
Sponsorer

Annonsør?