Den norske turistforeningen
inr-top-img.png

Tur Premie til deltagere i Marka24 2016

Del på Facebook
03-02-2016
inr-banner.png

Marka24 har i år et samarbeid med Hvitserk som er leverandør av eventyrreiser og ekspedisjoner, og i år stiller de med en tur til Annapurna i Nepal for et heldig lag.

Inspirert av 7 Summits har vi plukket ut 7 poster (4 i Marka12) som må besøkes for å være med i trekning om reisen til Nepal. Vinnerlaget blir trukket blant alle som besøker de 7 postene OG FULLFØRER uavhengig av klasse og plassering. Hvitserk vil ha camp på Kikuttoppen (som er en av de 7 postene) og gleder seg til å få besøk fra dere i løpet av konkurransen!

Det vil i tillegg være premiering for pallplassering i alle klasser med flotte premier fra samarbeidspartnere og leverandører.

Om turen:

natureFotturen rundt fjellet Annapurna i Nepal er kåret til en verdens vakreste trekkingtur! På vår tur har vi plukket ut det beste av Nepal. Vi går gjennom små landsbyer omringet av spektakulær natur, majestetiske fjelltopper, levende kultur og historie, og ikke minst flotte og sjarmerende mennesker – og rett inn til Annapurna Basecamp. Underveis vil du kunne oppleve dagliglivet slik det foregår oppe i disse fjellområdene. Her kommer du tett innpå både voksne og barn, geiter og kyr.

Se den fantastiske blomstringen på våren, hvor tusenvis av rododendronbusker står i full blomst. Det er grønt på bakken, rødt og rosa på trærne, hvite snødekte topper høyt der oppe og aller aller øverst, en knallblå himmel. Ikke rart Nepal er et av verdens vakreste land!

Link til turen: www.hvitserk.no/turer/egne/annapurna-sanctuary/

Del på Facebook
inr-bot-img.png
Sponsorer

Annonsør?